nuffnang

Monday, January 31, 2011

hujan di hari minggu adalah hari yang paling indah untuk berehat.

Sunday, January 30, 2011

kamsa hamida-thank you

kamsa hamida kepada duta korea yang datang ke melaka,
ole-ole itu sangat comel!

and ajjushi, i will give you a call whenever i lay my kaki at ur place!



hello qi, anda sangat humble!
wish you allteh best ya.

anda semua,please, datang melaka lagi.



Monday, January 24, 2011

niat hati nak balas Post orang


CAndid itu Cun.



Merujuk perkara di atas, saya tuan punya blog ini ingin membalas entry cik eyfa : "candid itu cun"


sorry la ye, aku ambik mase yg lame. orang tak hot,xde orang nk ambikkan gambo candid. huhu

p/s: aku tak cun, so gambo cmne pon x cun. tp aku suka sgt gamba itu sebab saya nmpk ayu. haha
eh. blog dah berhabuk la.
kena rajin ni, kalau tak, macamane nak dapat 12ribu.
p/s: siapa yang dapat 12ribu tu, kasi tips skit

Wednesday, January 12, 2011

aku alergic

aku alergic kalau orang ambik gamba aku (sure hati meronta-ronta nak tengok gamba tu)

aku alergic kalau kena paksa jadi gadis ayu

aku alergic kalau ko suruh aku pose macam gadis anggun.

p/s: khas untuk along tercinta.haha. orang tak reti nak jadi gadis ayu le

Sunday, January 9, 2011

merepek

sakit perut tengok pakcik-pakcik meraikan kegembiraan show cancel. lebeh kurang macam aku gembira kelas cancel.

kopi copy

bau kopi buat aku teringatkan tadika, dan seseorang.

tadika aku terletak di belakang kilang kopi.maka masa kecik selalu la sangat bau kopi, sampai skang aku masih ingat bau tu.. dan si hero kelas..

hero kelas yang aku kenal ketika berumur 6 tahun,
nama si hero tidak dapat aku ingat atau mungkin aku tak pernah tau kot,
memori zaman kanak-kanak aku tak dapat dijaga dengan baik oleh si otak.(otak ni nak kena denda ni!)
yang aku ingat pasal si hero,adalah seorang yang tinggi(dia paling tinggi dalam tadika aku)
si dia comel kot. aku yang umur 6 tahun yang kata begitu.

oit si hero, kalau kau rasa mase kecik-kecik dulu ko pernah selamatkan seorang budak melayu dari si kaki buli, sila lah contact-contact aku ye.
i never had a chance to say "xie-xie ni" please give me that chance ye =)
oh, jangan lupa add aku di facebook, mana tau, kau boleh jadi hero aku untuk seumur hidup..hehe..

p/s: recently aku selalu lalu depan tadika aku, itu yang terasa nak tulis post ni.
p/s 2: cuba korang ingat sesuatu bau, pasti bau itu akan buat korang mengamit kenangan lalu(bluweek,ayat skema)
lepas tu jangan lupa tulis di blog korang,aku nak tau gak. (ha,siapa yang da baca ni,wajib buat!)